avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

Buna ziua ,va rog un sfat este o speta complicata,detin un imobil unde mama mea are un dr de abitatie pt o camera exact asa este specificat in contract,in 2017 ma dat in judecata pretinzind ca nu ii permit acccesul in casa,eu nu locuiesc in accea casa nici macar in localitate,dupa ce a castigat accest proces a venit de 3 ori cu 3 executori diferiti si 3 sentinte de executare obtinute in instanta ,motivind ca nu o primesc in casa,ea vrea in toata casa,eu nu ii ingradesc accest drept pt ca nu am cum muncesc in strainatate ,in tara vin doar cate o saptamina ,pina acum s-au facut toate cele 4 executari vine cu executorul,se incheie procesul vb ,pleaca si ma trezesc peste alte cateva luni cu alta executare,acum a venit a 4 executare pe accelasi motiv ,am ajuns la capatul puterilor,executori mi-au pus proprire pe conturi ,toti executorii cer 33000 lei ,42000lei nici nu mai stiu cati bani am de plata,cred ca in jur de 3 mii euro plus ,o intreb de ce face toate acceste lucruri,raspunsul e accelasi ori ii cedez casa ,ori ma distruge,Va rog ajutati-ma nu stiu ce sa mai fac,va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:04, 22 Ianuarie 2020
Ar fi bine sa apelati la avocat daca considerati ca este in neregula si cu incalcarea legii ceea ce se intampla.Trebuie analizate toate actele si situatia de fapt.
Se poate ajunge la o cenzura din partea instantei de judecata daca este ceva abuziv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz executor judecatoresc paula38 paula38 Buna ziua,problema mea este urmatoarea in luna ianuarie ,mama mea care are un drept e abitatie asupra imobilului meu proprietate personala dobandit de la ... (vezi toată discuția)
Tripla executare in accelasi contract paula38 paula38 buna ziua situatia mea este urmatoarea detin un imobil ,iar o persoana are un drept de a locui intr-o camera din accel imobil,acceasta clauza am preluat-o cand ... (vezi toată discuția)
Executare silita paula38 paula38 Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am primit o somatie pt o executare silita,prin care ma obliga sa primesc pe cineva in casa,eu nu ma aflu in tara ,am ... (vezi toată discuția)