Aveti link-ul aici:
[ link extern ]
Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, este de parere ca ar trebui o guvernare mondiala, dar, asa ceva nu vad sa fie de vreun ajutor.
Tocmai orientarea mondiala.dupa.OMS a.dus la.acest dezastru virusologic.
Sa.stai după.unii care greșesc și sa sufere toţi este în neregula și inacceptabil.
Din punctul meu de vedere a fost o lipsa de profesionalism la.nivel mondial.si.acest lucru s-a datorat lipsei.de.reactie la momentul oportun.
Tarile mici își pot.rezolva singure problema.cu Covid 19.Romania nu este o tara mare și se poate descurca și singura.
În plus, aplicarea unor.solutii diferite arata cine a procedat corect și.cine a procedat greșit.
Daca se greșește la.nivel mondial.de un guvern mondial exista riscul iminent sa se ajungă la un genocid, însă, nu neapărat în sensul.definit de.legea penala dar cu aceleași consecințe sociale asupra vieții și.sanatatii omenirii.
Trebuie sa existe conlucrare internațională dar aplicațiunea concreta medico-sanitara sa fie făcută de fiecare stat în parte după propria sa apreciere prin organele sale naționale abilitate.
În plus,.asa avem.si.control asupra situației în caz de derapaje.Trebuie sa ne putem controla singuri existenta.
Eu nici măcar nu am văzut specialiști la nivel mondial în materie de strategie în domeniul Covid 19.Este un haos mondial.si isi dau toți cu stângul in dreptul.
Motivele ar fi.mai multe dar ma.opresc aici.
Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București