avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Teapa pe internet cu credit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Teapa pe internet cu credit

Am fost inselat cu suma de 3700EUR, pentru un contract de asigurare fals, si un contract de ipoteca tot fals,ciudat ca stampila era exact a firmei de asigurare ,nume prenume adresa tot,intrebarea mea este daca se pot recupera banii care i-am trimis .
Cel mai recent răspuns: AlexanderNL , utilizator 16:07, 29 Iunie 2020
Nu sunteti primul...
Sanse de recuperare a banilor... ati anuntat banca sa blocheze trenzactiile, daca mai pot...?
Puteti depune o plangere la politie dar daca este vb. despre o tara de prin africa, asia... nu stiu ce sanse aveti sa recuperati ceva.
Legat de stampile... acestea se pot contraface usor.
Buna ziua, am anuntat banca olandeza( defapt am trimis bani de pe 2 conturi ale mele,) Cei de la Ing mi-au zis ca au pus ibanul in lista neagra, si ca bani sunt blocati, iar ce i de la ABN nu ma pot ajuta, am verificat Ibanul pe care am trimis banii si apare ca este IBANul banci N26 ( virtualbank) ei investigheaza cazul... am dovezi tot contracte conversatii,
Sa fie vreo sansa daca ibanul pe care am transferat banii sa i primesc inapoi?
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
AlexanderNL, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are voie banca sa faca un cont in valuta automat - fara sa ma anunte? jansen jansen Buna ziua. Lucrez pentru o firma de peste granite care face platile in Euro. De curand am avut prima plata. Cand am mers la banca sa vad daca au venit ... (vezi toată discuția)
Escrocherie sentimentala ContSters332431 ContSters332431 buna ziua stiu ca suna ciudat dar nu este de ris ..avind cont pe un site de socializare am intrat in vorba cu un cetatean care se dadea american dupa citeva ... (vezi toată discuția)
Refuz plata asigurare credit in caz de deces Stefan0212 Stefan0212 Buna ziua , numele meu este Stefan si am un mare necaz . Tatal meu a facut un imprumut la ING in 2010 .iar acum 2 saptamana a murit de cancer . Cei de la ING ... (vezi toată discuția)