avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu am mai primit pensia întreținere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu am mai primit pensia întreținere minor

Bună ziua. Am divorțat de fostul meu soț de mai bine de un an iar fetita minora mi-a fost încredințată mie iar el e obligat sa contribuie cu 1000 de lei la întreținerea ei deși are salariu de peste 1000 €. Doar ca din februarie 2020 nu a mai trimis niciun ban , el sta acum în Tenerife și nu îl mai interesează nimic. Ce as putea face în acest caz?
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
AnaMioara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 23:40, 30 Iunie 2020
Buna ziua,
Sa depuneti o plangere penala pentru neplata alocatiei si sa contactati un executor judecatoresc
Buna ziua,
Plangere penala, executor dar si ambasada Spaniei solicitand ajutorul!
Multumesc pentru răspunsurile primite
Bună seara,

Cea mai rapida varianta ar fi apelarea la un executor judecătoresc, însă, asa cum vi s-a răspuns deja, plângerea penala este, de asemenea, o soluție.
Indiferent de cuantumul pensiei, acești bani sunt pentru copil și ar trebui sa beneficieze de ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac ?- stabilire domiciliu minor spain spain Buna ziua ! Sotia are custodia minorei in varsta de aproape 10 ani. Domiciliu in Spania. Fetita a ajuns in Romania in vacanta si nu vrea sa se mai ... (vezi toată discuția)
Care ar fi urmatori pasii ? yarrrns yarrrns In data de 12.08 . 2011 instanta sa pronuntat in legatura cu o ordonanţă preşedinţială de încredinţare minor .Solutie: Încredinţează spre creştere ... (vezi toată discuția)
Executarea autoritatii parintesti de catre un parinte ajunge la curtea de apel sau se termina la tribunal? mirela_iuliana_81 mirela_iuliana_81 ]Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns Am o fetita de 7 ani dintr-o relatie de concubinaj, fetita mi-a fost incredintata in anul 2010, iar in anul ... (vezi toată discuția)