avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie notariala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie notariala

Buna ziua, este necesara o declaratie notariala din partea mea ca proprietar de teren viran, vecin cu o constructie in care, la parter, proprietarul doreste sa infiinteze un sediu de firma ?
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
Maria6059, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 13:01, 30 Iunie 2020
NU. Acea prevedere se aplica in cazul in care viitorul sediu de firma se afla intr-o constructie colectiva, nu aveti nicio treaba in cazul expus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept proprietate baranmariana baranmariana am cumparat o casa construita pe limita de proprietate,ca vecinatate pe una din parti fiind un teren viran;acum am aflat ca fostul proprietar cand a construit ... (vezi toată discuția)
Probleme vecinatati baranmariana baranmariana Buna ziua am cumparat o casa construita pe limita de proprietate,ca vecinatate pe una din parti fiind un teren viran;acum am aflat ca fostul proprietar cand ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie baranmariana baranmariana am la unul din hotare un teren viran;am aflat ca proprietarul vrea sa-l vanda,iar din alte surse am aflat ca pentru acest teren nu se poate elibera autorizatie ... (vezi toată discuția)