avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie de la vecin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie de la vecin

Am un vecin deasupra mea cu care nu mă pot înțelege verbal, deși am încercat..
Într.o zi mă trezesc cu citație de la Poliție în ușă, doar că este pe numele soție de fata (de câțiva ani nu mai are numele ăla) și strada este trecut greșit.

Spuneți-mi vă rog, din punct de vedere legal, ce se poate întâmpla dacă nu se prezintă nimeni la secția de Poliție la data menționată?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 17:14, 30 Iunie 2020
Daca nu se prezinta persoana citata,autoritatea urmeaza sa refaca procedura de citare sau sa dispuna direct aducerea persoanei de catre reprezentant al politiei teritoriale
Daca nu se prezinta. persoana in cauza o sa fie cautata si adusa cu mandat de aducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie politie mihail123 mihail123 1.Daca am facut o sesizare la Politie si s-a intocmit un dosar penal pe speta respectiva, este normal sa fiu citat (ca parte vatamata) cu acelasi model de ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere florin19 florin19 Buna ziua! Am o intrebare la care sper ca voi primi un raspuns linistitor. In luna octombrie a anului trecut la usa apart. in care locuiesc s-a prezentat un ... (vezi toată discuția)
Dilema: am fost numit ca martor, dar nu am fost prezent. primesc amenda daca sunt citat si nu ma prezint? shoby16fff shoby16fff un prieten m-a pus martor la un accident la care nu am participat normal eu am aflat mai tarziu. deocamdata nu am primit nimic acasa,dar in momentul in care ... (vezi toată discuția)