Vladislav20 
	    	Utilizator

Vladislav20 
	    	Utilizator	    

Vladislav20, utilizator
 Vladislav20, utilizator 	
			 GinaH 
	    	Utilizator

GinaH 
	    	Utilizator	    

Inainte sa va pot da un raspuns trebuie sa imi raspundeti la 3 intrebari.
1. In ce an a fost emisa autorizatie de construire.-2006 autorizatie de extindere,
2. In ce stadiu fizic este acum casa de vacanta. Cat este construit din el? -fundatie, pereti, acoperis (deteriorat intre timp), fara usi, geamuri, finisaje.
3. Proiectul s-a respectat? Aici ma refer la dimensiunea constructiei, atat dimensiunea exterioara cat si camerele.- nu mi-a raspuns proprietarul la aceasta intrebare, in lipsa unei expertize tehnice nu stiu ce alte modalitati as avea sa aflu.
~ final discuție ~
 AdrianDP	                   

Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti.
In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
	                    AdrianDP	                   

Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti.
In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)

ile@n@	                   

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce variante am  sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
	                    ile@n@	                   

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce variante am  sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)

lupescu.ioana	                   

Intabulare casa , terenul este pe numele tatalui decedat si al mamei 
Care este procedura pentru a intabula o casa , daca terenul este pe numele tatalui si ... (vezi toată discuția)
	                    lupescu.ioana	                   

Intabulare casa , terenul este pe numele tatalui decedat si al mamei 
Care este procedura pentru a intabula o casa , daca terenul este pe numele tatalui si ... (vezi toată discuția)