avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic pensionar
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic pensionar

Bună!
Am o nelămurire foarte mare
Am lucrat la un magazin alimentar în Craiova și când a venit pandemia șefa mi-a spus sa îmi iau concediu fără plata pe o luna. După aceea a mai zis încă o luna și asa de 3-4 luni ma tot amână. Întrebarea e: aveam drept la șomaj tehnic dacă sunt pensionar care încă lucrează?
Cel mai recent răspuns: Mariann63 , utilizator 21:32, 30 Iunie 2020
Aveati dreptul la șomaj tehnic chiar dacă aveti calitatea de pensionar-salariat.
Și acum pot face ceva?
Se poate da firma în judecata pentru ca nu am beneficiat de șomaj tehnic și am fost pus în concediu fără plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in funcție de orele lucrate.buna ziua,dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna ziua! Sper că este ok categoria in care întreb. Dacă m-ați putea ajuta cu un răspuns, va rog. Sunt angajata de la sfârșitul lunii ianuarie , ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
In luna decembrie am fost trimis in concediu de odihna, desi ... nadia1977 nadia1977 In luna Decembrie am fost trimis in concediu de odihna, desi nu aveam atate zile. In luna Ianuarie am ramas in somaj, iar la lichidare mi sa dat o hartie să ... (vezi toată discuția)