avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare la locul de munca ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare la locul de munca ?

Lucrez intr un magazin din mall.Aceasta firma care detine acest brand are cate 2 magazine deshise in fiecare mall din Bucuresti. S a marit salariul la toti vanzatorii,asistentii manageri si managerii de magazin cu 1 singura exceptie ,mie care sunt asistent manager si colegei mele care are aceeasi functie dar lucreaza pe cealalta tura(lucram in aceelasi magazin).Cand am cerut explicatii nu mi s a dat 1 raspuns clar si logic,raspunsul primit a fost "de aia".Este asta discriminare ?deci la toate magazinele indiferent de functie salariul s a marit cu exceptia mea si a colegei mele.Mentionez ca celorlalte colege ale noastre(suntem 4 in magazin+managera) li s a marit salariul ,colegele noastre avand si mai putine responsabilitati deoarece au 1 functie mai mica si managerei de asemenea ii s a marit.Este normal acest lucru?
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2020
Dani1993, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 2 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia nr. 1017 din 5 martie 2018 pronunțată de Curtea de Apel București
[ link extern ]

Puteti sesiza Inspectia Muncii si/sau CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru discriminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea personalului in cadrul unei firme omkkap omkkap Este legala promovarea unor persoane in functie de conducere daca nu au vechime,calificare,si experienta necesara desfasurarii activitatii? eu am 7 luni in ... (vezi toată discuția)
Victimizare la locul de munca Dani1993 Dani1993 Lucrez pe postul de asistent manager intr un magazin din mall.In fiecare magazin a acestui brand exista 1 managera.In 1 dintre magazine managerul a demisionat ... (vezi toată discuția)
Proces pe rol cu angajatorul ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As dori sa aflu care este rolul Consiliului Natioanal al Discriminarii !!! in procesul meu cu angajatorul.Am ajuns la al 6 lea termen, avocatul ... (vezi toată discuția)