avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Clarificare procedura decontare 41,5% din salariile ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Clarificare procedura decontare 41,5% din salariile celor reveniti din somaj tehnic.

As avea nevoie de doua clarificari, va rog.
1. In cazul in care in luna iunie avem o parte dintre angajati activi (care au avut somaj tehnic 15 zile in perioada anterioara) si o parte inca in somaj tehnic, se poate face decontarea in cazul celor reactivati?
2. Pentru persoanele reactivate in iunie dar care au cateva zile de concediu fara plata in luna respectiva se poate face decontare?

Alte discuții în legătură

Decontare salariu angajat revenit din somaj tehnic. alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua, As vrea sa stiu daca pot cere decontarea a 41,5% din salariul unui angajat revenit din somaj tehnic dar care a cerut o saptamana de concediu fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul ... twinklestar357 twinklestar357 Buna ziua. Am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul administrativ in perioada 16.03 - 12.06. Am intrebat la AJOFM daca pot sa depun si ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil daca nu s-au realizat venituri in cele 12 luni anterioare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ma puteti ajuta in vederea clarificarii urmatoarei situatii: - in cele 12 luni anterioare nasterii, angajata a avut o luna in care a fost ... (vezi toată discuția)