avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Verificare incasare 2%
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Verificare incasare 2%

Buna ziua. Anul trecut, am depus la ANAF, un borderou cu 50 de cereri pt redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, catre o asociatie de parinti. Anul acesta, ne-au intrat niste bani in cont, insa suma imi pare mult prea mica, chiar si pentru 50 de cereri. Exista posibilitatea sa verific pentru cine si cat s-a platit?


Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:18, 2 Iulie 2020
Din pacate nu puteti obtine astfel de infomatii detaliate. Si chiar daca ar fi posibilitatea, nu dumneavoastra ca beneficiar ar trebui sa solicitati ci titularul venitului care a directionat catre asociatie 2%.
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare virament formulare 2% marian_d marian_d Buna ziua, Exista o baza legala prin care as putea solicita de la ghiseul Administratiei Fiscale, la depunerea formularelor de directionare a 2% din impozit ... (vezi toată discuția)
Directionare 2% din impozit catre o asociație CMG7 CMG7 In legatura cu directionarea 2% din impozit . Din cate am inteles se poate \"dona\" sau directiona catre o asociație sau organizație, ceea ce nu stiu este ... (vezi toată discuția)
In legatura cu donatiile 3,5% din impozitul pe profit. caudella caudella In legatura cu donatiile 3.5% din impozitul pe profit pentru un ONG, am depus la ANAF o lista cu 10 prieteni si rude (in general intelectuali cu salarii lunare ... (vezi toată discuția)