avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj tehnic 17 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj tehnic 17 ani

Buna ziua,am 17 ani si luna aceasta am terminat scoala profesionala cu diploma de absolvire,oare as putea beneficia de un șomaj tehnic având în vedere că am un copil cu,care stau acasa si beneficiez din partea ei de indemnizație pentru creșterea copilului?
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 6 Iulie 2020
Nu cred. Șomajul tehnic este o formă de protecție a angajaților cu CIM. Nu e cazul dvs, din ce scrieți
Eu ar trebui sa Ma angajez acum dar nu pot pentru ca am fetita de 8 luni acasa si nu am cu cine sa o las si de aceea am întrebat dacă aș putea beneficia de șomajul tehnic până voi reuși să mă angajez
De somaj tehnic nu aveti cum sa beneficiati daca nu sunteti angajat... pentru CCC ati depus actele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si contractul pe perioada determinata ralukkks ralukkks buna seara. lucrez in invatatamant de 6 ani ca suplinitoare, anul acesta am raman gravida si ar trebui sa nasc prin iunie 2013, insa contractul mi se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea coplilului bianca03 bianca03 Buna!As vrea si eu sa stiu daca beneficiez de banii pentru cresterea copilului fiind eleva a Scolii Sanitare Postliceale Carol Davila.Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)