Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

Mână-rece-suflet-cald 
	    	Utilizator

Mână-rece-suflet-cald 
	    	Utilizator	    

Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

Important e să-ți achiți datoriile. Nu se confiscă bunuri pentru un credit neachitat. Pentru asta, se popresc venituri de către executori judecătorești. Soția poate fi afectată doar prin prisma faptului că veniturile tale vor putea fi afectate de popriri.
 Company Advising, utilizator
 Company Advising, utilizator 	
			 Mână-rece-suflet-cald 
	    	Utilizator

Mână-rece-suflet-cald 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Angela Cerdeanu	                   

Cat timp urmareste banca un credit de nevoi personale neachitat si ,,scos in afara bilantului\"?dupa 3 ani de la aceasta comunicare daca obtin o mostenire ce ... (vezi toată discuția)
	                    Angela Cerdeanu	                   

Cat timp urmareste banca un credit de nevoi personale neachitat si ,,scos in afara bilantului\"?dupa 3 ani de la aceasta comunicare daca obtin o mostenire ce ... (vezi toată discuția)

felixsergiu	                   

am si eu o intrebare referitoare la executarea silita pt neplata unui credit de nevoi personale, ce anume poate sa pateasca persoana respectiva, presupunand ca ... (vezi toată discuția)
	                    felixsergiu	                   

am si eu o intrebare referitoare la executarea silita pt neplata unui credit de nevoi personale, ce anume poate sa pateasca persoana respectiva, presupunand ca ... (vezi toată discuția)

Szekely Samuel	                   

Bună ziua. Am luat un credit de nevoi personale în CHF. Și de ceva vreme nu am putut să achit ratele lunare la Banc Post. Luna trecută am primit o ... (vezi toată discuția)
	                    Szekely Samuel	                   

Bună ziua. Am luat un credit de nevoi personale în CHF. Și de ceva vreme nu am putut să achit ratele lunare la Banc Post. Luna trecută am primit o ... (vezi toată discuția)