avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nivel studii asistent medical sef - spital clinic ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nivel studii asistent medical sef - spital clinic judetean

Buna ziua,

Exista o legilatie care sa reglementeze nivelul studiilor obligatorii (superioare) pentru ocuparea unui post de Asistent medical sef in cadrul unui spital judetean?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Registered_user , utilizator 19:06, 8 Iulie 2020
Clasificarea Ocupațiilor din Romania
[ link extern ]
Nu se specifica nivelul studiilor, din pacate..
Vedeti Ordinul nr. 1.470 din 20 octombrie 2011pentru aprobarea criteriilor privind angajarea şi promovarea în funcţii, grade şi trepte profesionale a personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar
[ link extern ]
Multumesc mult de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Care sunt conditiile pentru angajarea unui medic, legislatie, critererii? Multumesc (vezi toată discuția)
Legea muncii-promovarea la propunerea sefului. mirei_80 mirei_80 buna ziua, va rog sa-mi spunerti daca, dupa noua legea a muncii, se mai poate face promovarea la propunerea sefului. daca se poate si baza legala, articolul, ... (vezi toată discuția)
Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)