avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN subscriptii online SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN subscriptii online SRL-D

Buna ziua,

Am un SRL-D deschis de ceva vreme si as vrea sa incep o noua activitate care presupune un site online care vinde niste subscriptii pentru informatii sportive.
Ce cod CAEN este necesar pentru un asemnea tip de activitate? Este vreo regula legata cu incasarea baniilor doar pe codul CAEN principal?

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)
Intrebari diverse legate de infiintarea unui srl-d: act constitutiv, vecini absenti, obiect activitate otiliaion otiliaion Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri pentru infiintarea unui SRL-D cu asociat unic, In ce priveste Actul Constitutiv, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cod caen zeinedin zeinedin Trebuie sa schimb codul caen al SRL-ului si nu reusesc sa descopar caen ul pentru activitatea pe care o voi desfasura. Initial caen ul era 4773 dar inca de la ... (vezi toată discuția)