avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc.
Va rog, daca se poate sa imi confirme cineva ca urmatoarele coduri caen pe care intentionez sa le aleg sunt corecte:

PRINCIPAL
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

SECUNDARE
4789 Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse
4764 Comert cu amanuntul al echipamentelor sportive, in magazine specializate
4799 Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor(ma gandesc ca acesta n-ar fi necesar din moment ce am pus si 4791)
6312 Activitati ale portalurilor web (in cazul in care doresc sa incasez venituri din reclamele altor parteneri postate pe paginile web site-ului meu).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alinmihai , utilizator 21:13, 25 Ianuarie 2014
Deoarece nu se plateste in plus pentru mai multe coduri CAEN, ar fi bine sa treceti cat mai multe, pentru ca daca desfasurati o activitate pe care nu o aveti trecuta in document, puteti fi sanctionat.Codurile CAEN se pot modifica si ulterior, asta presupunand alte documente, timp pierdut, etc. Sfatul meu este sa va ganditi bine si la alte activitati conexe ce deriva din cele doua principale la care v-ati gandit si sa treceti toate codurile CAEN. De exemplu, nu excludeti comercializarea articolelor de pescuit in magazine specializate, sau diverse activitati ale portalurilor web.
Multumesc pentru raspuns, dar avand in vedere ca este vorba de un SRL-D, am posibilitatea sa aleg maxim 5 coduri caen.

Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)
Ce fel de cod caen? monika82 monika82 puteti sa_mi spuneti si mie codurile caen pt unelte si electice va rog frumos (vezi toată discuția)