avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL cu asociat unic fara angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL cu asociat unic fara angajati

1. Specimenul de semnatura trebuie facut la notar sau ajunge sa semnezi in fata la persoana de la ONRC?
2. Contractul de comodat poate fi unul facut de tine simplu sau neaparat legalizat de un notar? (doresc sa il fac intre mine si parintii mei pentru ca ei au titlul de proprietar pe casa).
3. Pe site ONRC specifica o declaratie pe propria raspundere: "Declaraţiile date pe propria răspundere, după caz, de către fondatori/administratori/cenzori sau persoane fizice reprezentante ale persoanei juridice numită administrator sau cenzor, din care să rezulte că îndeplinesc condiţiile legale pentru deţinerea acestor calităţi (original) - detalii;"
Vreau sa stiu ce implica aceasta, nu am gasit nicaieri detalii amanuntite. Daca totusi trebuie sa o am ea trebuie legalizata de notar sau una simpla ajunge?
4. Actul constitutiv facut tot simplu sau de notar/avocat?
5. Documentele pot fi completate cu mana sau trebuie pe digital?
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2020
laura.sabou, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 00:13, 10 Iulie 2020
Puteti merge dumneavoastra personal si cu propriearul apartamentului unde va fi sediul social al srl, la registrul comertului si, contra unei sume de bani, va pregatesc ei toate actele necesare pentru infiintare. Contractul de comodat il veti semna in fata functionarului de la ghiseu, fara notar. Sa aveti la dumneavoastra actul de proprietate pentru apartament in copie si original, copii dupa buletine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Specimenul de semnatura trebuie autentificat la notar. În fata celor de la ONRC puteți depune declarația de beneficiar real.
Contractul de comodat poate fi făcut de dvs. Nu e nevoie sa fie autentificat de notar.
Aveti nevoie de o declarație a asociaților ca îndeplinesc condițiile legale (sau puteți face aceste mențiuni în actul constitutiv și mai scăpați de un act) și de declarație data în fata notarului ca administratorul îndeplinește condițiile prevazute de lege și ca accepta mandatul de administrare.
Actul constitutiv nu trebuie autentificat de notar.
Documentele (dacă va referiți la cererile și draft-urile pe care le completați) pot fi completate și de mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala dl.Escu dl.Escu Doresc sa infiintez un S.R.L. am urmatoarele probleme: 1. nu stiu ce formulare imi trebuiesc de la registrul comertului. (am fost la ei pe site, dar nu ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - cu ce acte treb sa merg la notar AngelaSimina AngelaSimina Va rog din lista de mai jos de acte, care dintre ele trebuie obligatoriu sa fie facute cu un notar sau avocat: 2. Act constitutiv (care poate fi ... (vezi toată discuția)
Deschidere s.c descartees20 descartees20 Doresc sa deschid un SRL,v as ruga daca puteti sa imi ziceti si mi e ce pasi trebuie sa urmez si cat costa minim.cu cine as putea vorbi fara sa ma ... (vezi toată discuția)