avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot fi beneficiar al legii 288/2018 cu modificările ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot fi beneficiar al legii 288/2018 cu modificările și completările ulterioare?

Buna seara! Pot beneficia de compensația lunara pentru plata unei rate sau a unei fracțiuni din rata unui credit imobiliar/ipotecar conform legii 288/2018 cu modificările și completările ulterioare(HG 1867/2005 modificată prin HG 350/2020) , având în vedere că locuința a fost achiziționată anul acesta, in luna mai, dar în alta garnizoana fata de cea în care îmi desfășor activitatea(serviciul)? Intenționez să mă mut cu serviciul in localitatea unde am cumpărat locuinta. Pot fi beneficiar al acestei legi, ținând cont că la data dobândirii bunului imobil, legea era în vigoare, nu am mai deținut nicio alta locuința in localitatea de referință, făceam obiectul acordării compensației lunare pentru chirie la data semnării contractului de vânzare cumparare, însă la data prezentului, îmi desfășor activitatea într-o altă garnizoana? Rog argumentați (raspunsul). Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de compensația lunara pentru plata unei rate sau a unei fracțiuni din rata unui credit imobiliar/ipotecar? Nik90 Nik90 Buna ziua! Pot beneficia de compensația lunara pentru plata unei rate sau a unei fracțiuni din rata unui credit imobiliar/ipotecar conform legii 288/2018 cu ... (vezi toată discuția)
Compensatie chirie mapn in cazul achizitionarii unui imobil prin leasing imobiliar hrimiucsorin hrimiucsorin beneficiez de compensatie de chirie (mapn), in cazul in care achizitionez un imobil prin leasing imobiliar pierd acest drept? (vezi toată discuția)
Compensatie chirie militari mihaiionutcristian mihaiionutcristian sunt militar si am domiciliul la 40 km de localitatea in care imi desfasor activitatea. stau cu chirie tot in localitatea de domiciliu...pot beneficia de ... (vezi toată discuția)