Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

mariusgrid 
	    	Utilizator

mariusgrid 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Obstacol	                   

Buna seara as putea sa angajez pe cineva sami faca curatenie 2 3 ore pe zi daca nu am firma ? (vezi toată discuția)
	                    Obstacol	                   

Buna seara as putea sa angajez pe cineva sami faca curatenie 2 3 ore pe zi daca nu am firma ? (vezi toată discuția)

Madalina P.	                   

Angajatorul persoana fizica poate fi orice persoana fizica ce are capacitate de exercitiu deplina sau trebuie sa aiba  un business-gen intreprinzator familial? ... (vezi toată discuția)
	                    Madalina P.	                   

Angajatorul persoana fizica poate fi orice persoana fizica ce are capacitate de exercitiu deplina sau trebuie sa aiba  un business-gen intreprinzator familial? ... (vezi toată discuția)

robintel	                   

Salutare,
Aș fi interesat dacă eu, persoană fizică și angajat al unei companii private, pot angaja pe cineva cu forme legale ca să-mi presteze ... (vezi toată discuția)
	                    robintel	                   

Salutare,
Aș fi interesat dacă eu, persoană fizică și angajat al unei companii private, pot angaja pe cineva cu forme legale ca să-mi presteze ... (vezi toată discuția)