avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont salariu

Buna ziua,

Daca am o poprire pe conturi, banca imi poate tine blocati banii pana se ridica poprirea ?

Am o suma de bani blocata de 3 luni , suma pe care nu o pot scoate , dar nici nu s-a trimis catre executor. Am vorbit cu executorul si nu ma poate ajuta...mi-a spus ca banca tre sa ii vireze catre el sau in anumite situatii sa ii elibereze.
Suma de bani era deja in cont cand s-a pus poprirea.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:40, 14 Iulie 2020
trebuie sa platiti dvs suma. banca va tine conturile blocate pana cand executorul ridica poprirea
Banii din cont vă sunt blocați de executorul judecătoresc. Banca doar se conformează ordinului primit de la executor și îi ține blocați. Cu executorul și cu creditorul trebuie să rezolvați problema, și mai puțin cu banca.

Dacă vă sunt încălcate dispozițiile ART. 729 Cod procedură civila, adresați-vă instanței de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe contul de salariu alexandrasibiu alexandrasibiu Buna ziua am o nelamurire.In data de 30 .08.2011 am fost la un executor judecatoresc pentru a da o declaratie cu privire la bunurile pe care le detin in ... (vezi toată discuția)
Poprirea pe salriu ca girant- urgent traiminromania traiminromania Buna seara!Am 26 de ani.SUnt administrator al unei firme dar doar in acte pentru ca , de fapt, administrator e mama mea.In anul 2007 mama mea a facut o linie ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Adrian_Y Adrian_Y Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie: In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)