avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna seara, sotul meu a avut parte de un accident produs de un teribilist de la o firma de curierat care a intrat in patru masini ce stateau la semafor, ‘norocul’ a fost ca nu a intrat direct in el ci in alta masina din spatele lui producand un carambol, mentionez ca la momentul actual nu stiu exact dar masina este avariata fata/spate si cel mai probabil reparatia o sa coste mai mult decat face masina care are cam zece ani posibil sa imi propuna dauna totala .Job ul sotului era sofer Uber, acum a ramas si fara job si fara masina si dorim sa il actionam in judecata pe acel teribilist care gonea cu 80-100 de km la ora si cu ochii in telefon. Mentionez ca in zona se afla un politist care a vazut intamplarea , doua persoane au ajuns la spital si vreau sa ii cer daune, avem un copil minor caruia nu putem sa ii explicam ca nu mai avem bani pt ingrijirea lui.Este posibil sa il actionez in judecata pt acest motiv? Multumesc, seara buna.
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2020
Kardu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kardu , utilizator 01:13, 14 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto fara victime FLORIN.1 FLORIN.1 Buna seara! am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier... am lovit cu masina un parapet producand avarii ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie - daune provocate de animal nesupravegheat livis livis Buna seara. O prietena de-a mea are o problema si nu stiu ce sfat sa-i dau. Asa ca apelez la dvs. Joi seara, pe un drum national din jud. Arges, masina ... (vezi toată discuția)
Plata daunelor vdancu vdancu am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale-am intrat in intersectie pe culoarea verde a semaforului si am fost izbit in partea stanga ... (vezi toată discuția)