avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Cum e mai avantajos sa facem succesiunea, la notar, sau in instanta? Au trecut 7 ani de la decesul parintilor. Masa succesorala se compune dintr-o casa batraneasca- la tara, si 4 ha de pamant. Ce buget ar trebui sa am pregatit? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristeadraguta@yahoo.com , utilizator 11:40, 16 Iulie 2020
Din pacate pt noi ca avocati succesiunile dezbătute la notar costa și durează mai putinr decât în instanta.Instanta rămâne singura variantă în caz de neînțelegeri intervenite între părți în rest notarul.e varianta recomandată.Despre costuri discutați cu un notar calculul se face în funcție de valoarea bunurilor ce compun masa succesorale.Succes.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune notar sau succesiune instanta judecãtorie???? theorhye theorhye Bunicul şi bunica sunt morti. Bunicul avea titlu de proprietate pe 3,5 ha din care 0,5 ha intravilan pe care se afla si casa batraneasca. Au avut 7 copii. ... (vezi toată discuția)
Succesiune Petre Mariana Petre Mariana Tata a decedat in anul 2011, iar mama in anul 2017. Mostenitori suntem eu, fratele care a dat declaratie de renuntare la masa succesorala si trei fii ai altui ... (vezi toată discuția)
Succesiune ostroveanu ostroveanu Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind ... (vezi toată discuția)