avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu se gasesc actele pt pamantul bunicilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu se gasesc actele pt pamantul bunicilor

Buna ziua,

Bunicul meu a murit acum cativa ani, bunica traieste. Ne-am apucat sa strangem actele sa facem successiunea dupa bunicul si am aflat de curand ca nu se gasesc actele pe tot pamantul lor la primarie. De fapt, dupa retrocedarea pamantului de prin anii 1990, primarul de atunci i-a spus bunicului ca nu vrea sa ii treaca tot pamantul si asa a ramas. Am cautat si in registrul agricol, cadastru, arhivele nationale si judetene etc.

Ati avea vreo idee cum am putea sa initiam cautarea pamantului pierdut?

Va multumesc mult pt orice sfat,
Emilia
Cel mai recent răspuns: emilia.liddell , utilizator 11:18, 15 Iulie 2020
Buna seara,
Pai daca nu ati formulat atunci cerere de retrocedare ce acte sa aveti?
Buna ziua domnule Kiritescu,

Va multumesc pt raspuns, Bunicul a facut numeroase cereri la primarul de atunci si a fost ignorat. Bunicul a avut 6ha, i-au trecut 3ha de pamant dar nu si pe celelate 3ha de pamant agricol. Ati avea vreun sfat?

Emilia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept, mostenire olghi olghi buna ziua va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: bunicul meu la lista de recesamant din anul 1941stapanea 2500mp curte si teren ... (vezi toată discuția)
Retrocedare terenuri Kasi Kasi Buna ziua, De multi ani tot asteptam dupa primaria unui sat din Craiova sa fim pus in posesie pe niste terenuri agricole pe care era proprietar strabunicul ... (vezi toată discuția)
Raspuns evaziv!! unde mai pot gasii aceste acte??? julius.jr julius.jr Am cerut la o primarie o copie dupa reg agr. anii 1980-1990,un istoric de rol fiscal,si o dovada despre desfiintarea unui rol! Si am primit copie reg agr ... (vezi toată discuția)