avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA concediu maternitate

Buna ziua,
Am un PFA activ din dec 2019, pana in Ian 2020 inclusiv am fost si angajata cu CIM. Apoi veniturile mele au continuat sa vina exclusiv prin PFA. Urmeaza sa intru in concediu de maternitate pe 20 iulie si intrebarea mea este: Trebuie sa suspend activitatea PFAului pt concediul de maternitate? Banuiesc ca este de la sine inteles ca nu voi mai avea venituri din acest PFA pe perioada concediului de maternitate, dar trebuie musai suspendata? Sau se poate suependa abia cand intru in CCC?

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal pfa ramonika1122 ramonika1122 Buna ziua! am un pfa de mai multi ani, am platit la casa de sanatate 0,85% pt concedii si sunt insarcinata in 7 luni. As vrea sa intru in concediu prenatal ... (vezi toată discuția)
Pfa cand se poate suspenda? - concediu maternitate ili_uca ili_uca Buna ziua, Am un PFA de traducator autorizat si sunt insarcinata, urmand sa nasc in luna iulie. As avea urmatoarele intrebari: - momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil - acordare stngraluca stngraluca Buna ziua, In luna iulie 2013 ar trebui sa nasc un bebelus. Pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului, stiu ca ar trebui sa am venituri ... (vezi toată discuția)