avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Împrumuturi acordate de CAR uri
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Împrumuturi acordate de CAR uri

Se pot amâna ratele la imprumuturile de nevoi personale acordate de CAR uri cu giranți? In ce conditii?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG 37/2020 care prevede posibilitatea amanarii ratelor de credit se aplica exclusiv institutiilor bancare si IFN-urilor. Pe de alta parte, in orice contract poate fi invocata forta majora, si pandemia actuala a fost calificata ca fiind un eveniment de forta majora, deci puteti incerca sa trimiteti o notificare prin care sa faceti o analogie cu prevederile OUG 37/2020 care ar trebuie sa se aplice si CAR putand fi pus in discutie principiul nediscriminarii si obiectivul strategic avut in vedere de Guvern la momentul adoptarii OUG 37/2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare la plata dany3377 dany3377 Buna ziua! Am un credit in derulare la Credius IFN in valoare de 23000 RON. In baza OUG 37/2020 am solicitat amanare la plata pentru 9 luni. Rata pentru ... (vezi toată discuția)
Anulare contract auto vsgabriel vsgabriel Buna ziua as dorii sa stiu daca se poate anula un contract auto in conditiile actuale? Mai pe larg in luna Decembrie 2019 am fost la un dealer auto pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Amânare rate bănci și ifn-uri Maty3 Maty3 Bună ziua! Mă interesează strict un răspuns... Până la urmă, cei cu restanțe mai mici de 90 de zile la bănci și IFN-uri, și care sunt influențați ... (vezi toată discuția)