avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... PFA-indemnizatie acordata de AJPIS in perioada starii ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

PFA-indemnizatie acordata de AJPIS in perioada starii de urgenta

Buna ziua,
Sotul detin un PFA -activitate TAXI a carei activitate a fost afectata in totalitate in perioada starii de urgenta .
In afara de acest PFA este angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si acesta nu a fost suspendat in perioada starii de
urgenta .
Conform ordonantei 32/2020 ar fi putut beneficia ,,de o indemnizație lunară de 75% din câștigul salarial mediu brut prevăzut de
Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2020 nr. 6/2020. Nu am depus cerere deoarece o angajata de la AJPIS ARGES mi-a spus la telefon in data de 08 si 09,04,2020(fapt care se poate dovedi cu lista de la compania de telefonie ) ca nu are acest drept deoarece are un contract de munca care nu a fost afectat.
Dupa cum stiti ordonanta 32/2020 a fost emisa la sfirsitul lunii martie iar
angajata de la AJPIS ar fi trebuit sa stie si sa dea informatii corecte.
Din acuza acestei doamne care mi-a furnizat informatii gresite noi am
pirdut banii.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac?
Mai exista posibilitatea de a recupera acesti bani ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa oug nr. 32/2020 PopescuIon475 PopescuIon475 Bună seara și scuze ! Doresc un răspuns la următoarea situație ! Am un PFA, contabilitate sistem real, fără contract de muncă pe perioadă ... (vezi toată discuția)
Intrebare oug 30/32.2020 cu privire la indemnizatie pfa. Raulcosmim12 Raulcosmim12 OUG 30/32.2020 cu privire la indemnizatie PFA. Buna ziua, Am cateva intrebari cu privire la OUG 30/2020 respectiv 32/2020 mai exact, sunt un PFA care nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa ordonanta 30/2020 actualizata hugobos hugobos Buna ziua! Sunt PFA ,fara contract de munca,cu activitatea taximetrie si as dori sa stiu daca prin ordonanta de urgenta 30/2020 actualizata prin oug 32/2020 ... (vezi toată discuția)