avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Intrebare OUG 30/32.2020 cu privire la indemnizatie ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Intrebare OUG 30/32.2020 cu privire la indemnizatie PFA.

OUG 30/32.2020 cu privire la indemnizatie PFA.

Buna ziua,

Am cateva intrebari cu privire la OUG 30/2020 respectiv 32/2020 mai exact, sunt un PFA care nu a beneficiat de indemnizatie in starea de urgenta pentru ca nu stiam ca ma incadrez (eram inca angajat in martie-aprilie).
In lunile septembrie si octombrie am beneficiat de indemnizatie pentru (august si septembrie) iar acum, la depunerea cererii pt luna noiembrie mi s-a spus ca nu ma mai incadrez fiindca nu am beneficiat de indemnizatie si in perioada starii de urgenta (martie-mai).
Activitatea figureaza in continuare pe lista activitatilor afectate de covid-19 (caen 9319),

Doamna de la telefon insista ca nu ma incadrez (desi de 2 luni primesc indemnizatie pentru care aparent ar trebui sa inapoiez banii). In legislatie nu vad vreun punct care spune ca nu ma incadrez.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:40, 23 Noiembrie 2020
Daca legislația va ajuta nimic altceva nu contează pentru ca in caz de proces se aplica legea.
V-am raspuns strict pe ceea ce ziceti si nu pe alte repere juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic in conditiile oug 30 din 2020 covid 19 gabosu gabosu Dezvolt intrebarea anterioară. Un salariat cu timp partial care este și pensionar poate beneficia de somaj tehnic decontat de stat în condițiile OUG 30 ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Silvia Dumitru Silvia Dumitru Administratorul unei societati comerciale (SRL) este unicul salariat al acestei societati. Activitatea este transport-persoane (uber-taxi). Poate beneficia de ... (vezi toată discuția)