avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu medical suportat de unitate si 41,5%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu medical suportat de unitate si 41,5%

O.U.G. 92/2020 - măsuri active de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice - nu mai mult 41,5% din câștigul salarial mediu brut. Zilele de concediu medical suportate de unitate (cele 5) se vor declara in Lista anexa la cererea pentru cei 41,5% la "Numărul orelor lucrătoare din lună"?
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata buna ziua, nu stiu exact de aceea ... luminita29 luminita29 Contract perioada determinata Buna ziua, nu stiu exact de aceea as dori sa ma ajutati cu o informatie. Citisem acum ceva timp de o facilitate a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe trei luni, 41,5% de la stat, oug 132 rickisnooks rickisnooks Buna seara, am ramas fara loc de munca si as avea posibilitatea sa ma angajez temporar la firma unui prieten doar daca pot beneficia de prevederile OUG 132 ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)