avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare Certificat de dinainte de sist. Bologna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare Certificat de dinainte de sist. Bologna

Avem urmatoarea situatie:
Certificat absolvire din anul 2003 a 5 ani de studii universitare de lunga durata si specificatia "fara examen de licenta" deoarece nu s-a dorit specializarea de psiholog. Astfel, a rezultat specializarea, inscrisa in Cerificat de, Psihosociolog.
Cnf. Art. 153 (2) din L1/2011
Cnf. art 238 (1 . 3) din L 1/2011
Iar in sustinere....Art. 148 (5) din L1/2011
....Cum se incadreaza (post cu studii superioare sau medii) daca nu se cere specializare intr-un anumit domeniu ci doar absolvent de studii superioare?
Ar mai fi de luat in calcul si -Legea 288, Art. 18 (3) ...
Pana la urma sunt sau nu studii superioare tinand cont ca Cerificatul este de dinainte de sist. Bologna?
M-ar ajuta si pareri pro si contra, daca sunt sustinute concret. Parerile pe baza de vechi credinte, am sa le desconsider argumentat.
Chiar am nevoie de inspiratie!
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2020
Meea_M, utilizator

Alte discuții în legătură

Studii de scurta sau de lunga durata SORBAN ERZSEBET SORBAN ERZSEBET Cu data de 29.11.2004 am primit diploma de absolvire pe baza promovarii examenului de absolvire din sesiunea iunie 2003 pentru durata studiilor de 4 ani in ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)
Diplome / titlu adtan adtan Buna Ziua Stimate Doamne si Domni, am absolvit Facultatea de Drept in 2001 cu Diploma de licenta urmata apoi de un Studiu postuniversitar de specializare in ... (vezi toată discuția)