Buna ziua, am si eu o intrebare. Am lucrat acum 1 an la o firma de tv, prin cablu.
Respectivul patron, mi a pus în "carca" o sumă restanta, care rezulta din defectele produsele mașinii, si a sumelor neincasate, de la clienti.
Mi au facut plangere la politie pentru delapidare, m am chinui anul trecut timp de 3 luni, sa dovedesc ca aceasta suma de 4 mii de lei. Pentru o perioada politistul a refuzat să mai stăm de vorbă.
Anul acesta in februarie firma a fost vândută, si saptamana aceasta politistul a revenit la mine, spunându mi ca patroni își vor banii.
Sunt curios, aceștia daca au vandut firma, mai au dreptul să continuie procesul.
Tin sa precizez ca in acte, datoria a fost trecută catre firma, nu catre directorul firmei.
In cazul de fata, au vreun drept sa mai faca ceva, daca nu mai au vreun drept asupra firmei?!?
Delapidare
andrea1414
un gestionar,vinde marfa cu acordul verbal al firmei,doar pe baza de facturi fiscale,in rate.clinetii nu platesc ratele.acesta este cecetat de delapidare.nu ... (vezi toată discuția)
Delapidare?
Ioan Marinescu
buna ziua.am fost angajat la un magazin de electronice ca sef de magazin,si aveam o sub alterna care incasa banii si facea facturile,eu ocupandu-ma de marfa si ... (vezi toată discuția)