avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua - solicitare sumă considerată delapidare ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua - solicitare sumă considerată delapidare prin polițistul de caz

Buna ziua, am si eu o intrebare. Am lucrat acum 1 an la o firma de tv, prin cablu.
Respectivul patron, mi a pus în "carca" o sumă restanta, care rezulta din defectele produsele mașinii, si a sumelor neincasate, de la clienti.
Mi au facut plangere la politie pentru delapidare, m am chinui anul trecut timp de 3 luni, sa dovedesc ca aceasta suma de 4 mii de lei. Pentru o perioada politistul a refuzat să mai stăm de vorbă.
Anul acesta in februarie firma a fost vândută, si saptamana aceasta politistul a revenit la mine, spunându mi ca patroni își vor banii.
Sunt curios, aceștia daca au vandut firma, mai au dreptul să continuie procesul.
Tin sa precizez ca in acte, datoria a fost trecută catre firma, nu catre directorul firmei.
In cazul de fata, au vreun drept sa mai faca ceva, daca nu mai au vreun drept asupra firmei?!?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:28, 19 Iulie 2020
ar trebui sa mergeti cu un avocat .
azi, duminica ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!pot fi acuzat de delapidare? gabilaur gabilaur Am vazut ca in acest forum s-au dat raspunsuri pertinente oamenilor care au intrat in diverse probleme si incerc si eu sa va expun problema mea. In anul 2000 ... (vezi toată discuția)
Delapidare andrea1414 andrea1414 un gestionar,vinde marfa cu acordul verbal al firmei,doar pe baza de facturi fiscale,in rate.clinetii nu platesc ratele.acesta este cecetat de delapidare.nu ... (vezi toată discuția)
Delapidare? Ioan Marinescu Ioan Marinescu buna ziua.am fost angajat la un magazin de electronice ca sef de magazin,si aveam o sub alterna care incasa banii si facea facturile,eu ocupandu-ma de marfa si ... (vezi toată discuția)