avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! In primul rând vreau să menționez că ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! In primul rând vreau să menționez că sunt la ...

Bună ziua! In primul rând vreau să menționez că sunt la prima abatere! Sunt acuzat de instigare la fals în declarații, inducerea organelor în eroare și mărturie mincinoasă! Toate astea s au întâmplat în urmă cu 4 ani(timp in care am dat doar o declarație la Dga Craiova în 2016).. Anul aceasta în Martie am primit o scrisoare acasă în care mi se aduce la cunoștință că dosarul a fost preluat de către parchetul din orașul meu și faptele de care sunt suspectat.... Întrebarea mea este, care sunt șansele să primesc o eventuală pedeapsa cu suspendare și care sunt șansele să primesc una cu executare?
Cel mai recent răspuns: Andrei19955 , utilizator 11:49, 21 Iulie 2020
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Din postarea dvs nu se poate face nici un fel de apreciere deoarece nu furnizati nicio informatie.
Eram împreună cu un prieten pompier în mașina! El era băut la volan, ia făcut poliția semn să oprească și a fugit eu rămânând in mașină! Am declarat în primă fază către polițiști că nu cunosc persoana de la volan... A doua zi polițiști mi au spus să le aduc pe oricine cu permis să îi rețină permisul! I am dus o persoană random, i au reținut permisul, iar după 6 luni am fost căutat de Dga Craiova fiind suspectat de încredințare către o persoană fără permis, instigare la fals în înscrisuri oficiale și instigare la abuz în serviciu! Am declarat doar adevărul dar dosarul a fost declinat la parchetul militar Timișoara (acolo nu am dat nicio declarație) doar cei doi polițiști și pompierul au dat (posibil și cel căruia i au reținut permisul in fals)! Apoi am primit scrisoare acasă anul acesta in care reieșea că s au clasat acuzațiile polițiștilor și cele ale pompierului am rămas doar eu cu cele 3 acuzații +șoferul cu mărturie mincinoasă

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Din postarea dvs nu se poate face nici un fel de apreciere deoarece nu furnizati nicio informatie.

Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2020
Andrei19955, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mărturie mincinoasă, inducerea organelor în eroare și instigare la mărturie mincinoasă!!! bună ziua! problema mea sună cam așa.. in 2016 eram cu un ... Andrei19955 Andrei19955 Bună ziua! Problema mea sună cam așa.. In 2016 eram cu un prieten pompier în mașina (mașina lui),el era băut, poliția ia făcut semn să oprească iar ... (vezi toată discuția)
Fals intelectual! bună ziua! in urmă cu ceva timp am fost suspectat ... Andrei19955 Andrei19955 Fals intelectual! Bună ziua! In urmă cu ceva timp am fost suspectat de instigare la fals intelectual, iar un polițist a fost suspectat de fals intelectual! ... (vezi toată discuția)
Participare improprie la fals intelectual! bună ziua poate să ... Andrei19955 Andrei19955 Participare improprie la fals intelectual! Bună ziua poate să îmi spună cineva care dintre următoarele 2 infracțiuni se pedepsește mai rău? ... (vezi toată discuția)