avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Test Covid-19/intoarcere in activitate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Test Covid-19/intoarcere in activitate

Buna ziua!
Efectuat test Covid-19 dupa simptome febra,rezultat negativ ( era doar o raceala).
Angajatorul imi poate interzice intoarcerea in activitate,desi am furnizat rezultatul testului (care este confidential)?Daca da,imi puteti transmite legea?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu ... Jeni-Adriana Calin Jeni-Adriana Calin Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu un test rapid antigen core la o clinica privata. Rezultat negativ. Am solicitat medicul de ... (vezi toată discuția)
Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajata unei firme multinaționale. am fost ... Roxa2410 Roxa2410 Bună ziua! Sunt angajata unei firme multinaționale. Am fost chemată pentru testare Covid. Pot refuza testarea în vreun fel? Sau pot sa fac o plângere ... (vezi toată discuția)