avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizația de construire în contractul de v-c ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizația de construire în contractul de v-c imobil

buna ziua
m-ar interesa daca la cumpararea unui apartament pe persaoana juridica ar trebui stipulat in contractul de vanzare cumparare autorizatia de constuire
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 21:12, 25 Iulie 2020
Nu inteleg exact intrebarea. Daca in speta dvs o persoana juridica urmeaza sa cumpere un apartament de la un vanzator care la randul sau a dobandit imobilul prin construire (deci nu l-a cumparat si el de la altcineva), in contract, la modalitatea de dobandire a bunului se va mentiona in mod obligatoriu, pe langa restul actelor de proprietate, si autorizatia de construire in baza caruia s-a construit cladirea din care face parte apartamentul.
Categoric nu,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vânzare-cumpărare casă fără acte Miha55 Miha55 Buna seara! Doresc sa achizitionez un imobil (o casa), insa proprietarul a spus ca, pentru a-l finisa (el fiind deja construit aproape la cheie), mai are ... (vezi toată discuția)
Construire-cumparare apartament bruma_cosmin bruma_cosmin Buna ziua, va rog mult de tot sa ma ajutati in urmatoarea problema. In luna august am dorit achizitionarea unui apartament intr-un imobil nou construit aflat ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate - constructie fara autorizatie pe teren in propr. IonValentin IonValentin Am dobandit in 1990 casa pe terem 100mp. si curte 94,62mp. Pe terenul liber de constructii ( 94,62 mp. curte ) mi-am propus sa construiesc in 1991 o cladire ... (vezi toată discuția)