avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Ce conditii trebuiesc intrunite de o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Ce conditii trebuiesc intrunite de o persoana pentru ...

Buna ziua. Ce conditii trebuiesc intrunite de o persoana pentru a face voluntariat la o fundatie de copii ? As dori chiar daca exista cadru legal sa ma ocup de 3 dintre ei mai indeaproape( mers la doctor...etc). Nu ii pot lua in plasament deoarece sufar de ceva boli , dar ma pot deplasa la fundatie pentru ai ajuta la lectii , a sta de vb cu ei ..si o data la 2 saptamani macar sa ii pot lua o zi doua la mine acasa . Doresc chiar sa le angajez un logoped ...copii au 10 ani si nu prea vorbesc . Problema este ca directoarea care initial mi-a permis sa merg si sa vad copii, ba chiar mi-a permis sa ii iau o zi acasa insotiti de ingrijitoare , acum nu mai vrea sa imi dea voie sa am nici o legatura cu ei .

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturile parintesti ale mamei cristinaser cristinaser Am cunoscut 5 copii,cu varste cuprinse intre3 si 11 ani,a caror tat s-a sinucis,iar mama a plecat in strainatate,de aproximativ o luna.nu i-a lasat in grija ... (vezi toată discuția)
Educatoare bagareata Ony2k2 Ony2k2 Buna ziua, Am mai scris pe forum , este vorba de fetita viitorului meu sot. Avea niste probleme si in urma unui consult psihologic s-a stabilit ca are mare ... (vezi toată discuția)
Va rog, ajutati-ma cu un sfat juridic bubulina30 bubulina30 buna seara tuturor, va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, de ceva vreme ma ocup de parintii din partea mamei, care mai are citiva fratii (mama), sint singura ... (vezi toată discuția)