Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Buna ziua. Ce conditii trebuiesc intrunite de o persoana pentru a face voluntariat la o fundatie de copii ? As dori chiar daca exista cadru legal sa ma ocup de 3 dintre ei mai indeaproape( mers la doctor...etc). Nu ii pot lua in plasament deoarece sufar de ceva boli , dar ma pot deplasa la fundatie pentru ai ajuta la lectii , a sta de vb cu ei ..si o data la 2 saptamani macar sa ii pot lua o zi doua la mine acasa . Doresc chiar sa le angajez un logoped ...copii au 10 ani si nu prea vorbesc . Problema este ca directoarea care initial mi-a permis sa merg si sa vad copii, ba chiar mi-a permis sa ii iau o zi acasa insotiti de ingrijitoare , acum nu mai vrea sa imi dea voie sa am nici o legatura cu ei .
Educatoare bagareata
Ony2k2
Buna ziua,
Am mai scris pe forum , este vorba de fetita viitorului meu sot. Avea niste probleme si in urma unui consult psihologic s-a stabilit ca are mare ... (vezi toată discuția)