avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... As dori o indrumare pentru urmatoarea situatie: S-a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

As dori o indrumare pentru urmatoarea situatie: S-a spart o teava ...

As dori o indrumare pentru urmatoarea situatie:
S-a spart o teava de apa in zona comuna si a inundate un vecin.
Asociata i-a platit reparatia, apoi proprietarul s-a adresat asiguratorului pentu alte reparatii (2 usi schimbate).
Acum asociata a primit o instiintare de plata de la asigurator, pe o suma mare, care ar reprezenta acele reparatii. Nu am primit nici o justificare sau un deviz al lucrarilor.
Este aceasta situatie legala si daca da, ce acte justificative ar trebui sa primeasca asociatia ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:08, 26 Iulie 2020
Asiguratorul detine obligatia sa prezinte documentele din dosarul de dauna respectiv PV constatare prejudicii,
document evaluare pagube materiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava sparta C P C P Buna seara, La mine in apartament s-a spart o teava de apa calda, din perete. Astfel a fost udat vecinul de la etajul inferior, dar foarte putin, la baie. ... (vezi toată discuția)
Plata teava comuna de apa rece daniela moldovan daniela moldovan intro bucatarie s-a spart teava comuna de apa rece si a inundat apartament de dedesubt.cine plateste pagubele aferente apartamentului inundat ?(o noua ... (vezi toată discuția)
Anul trecut, în 2020, iulie, am avut o defecțiune la baie și ... Naziha Naziha Anul trecut, în 2020, iulie, am avut o defecțiune la baie și apa s-a prelins pe un perete de la sasul (holisor) de dedesubt. M-am oferit sa plătesc ... (vezi toată discuția)