avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Impozite salariale pentru cel de-al doilea loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Impozite salariale pentru cel de-al doilea loc de munca

Buna ziua!Va rog sa ma sprijiniti in obtinerea informatiilor urmatoare:
Care sunt impozitele salariale care trebuie achitate atat de angajat cat si de angajator in cazul celui de al doile loc de munca?
Se va achita contributia la sanatate, somaj si pensii inca o data?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:20, 18 Decembrie 2009
Da se retin si se vireaza toate contributiile
Se platesc aceleasi contributii de catre ambele parti.
Indiferent de numarul de locuri de munca, contributiile sunt aceleasi.
Angajatul trebuie sa declare functia de baza la primul loc de munca,iar pentru cel de-al doilea ca nu are functia de baza in a doua societate.
Completarile in carnetul de munca se fac numai unde salariatul are functia de baza,in cazul dvs. ,la primul loc de munca.

Pentru cel de-al doilea loc de munca intrucat nu are functia de baza atunci,nu beneficiaza de deducere personala.La venitule realizate se calculeaza toate contributiile salariale (somaj,CAS,sanatate,impozit).
Pentru cel de-al doilea loc de munca nu se beneficiaza de deducere personala, si ca atare impozitul pe salar care se retine de la salariat este mai mare, in rest cum au spus colegii celelalte contributii sunt aceleasi ;

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate CVASI CVASI 1. In cazul suspendarii activitatii este de ajuns depunerea unui act aditional la ITM cu suspendarea ctr. de munca a salariatului sau trebuie facuta decizie de ... (vezi toată discuția)
Deducere personala la un angajat cu jumatate de norma romanik romanik O profesoara iesita la pensie,la limita de varsta,cu pensie de 1100 lei este angajata cu jumatate de norma,la o scoala si nu beneficiaza de deducere ... (vezi toată discuția)
Cat sunt taxele salariale pentru jumatate de norma dunamis1978 dunamis1978 As dori sa stiu cat sunt taxele salariale, integrale, pentru program de lucru 4 ore pe zi pentru salariul minim pe economie. Mentionez ca am un loc de munca cu ... (vezi toată discuția)