avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare cheltuieli medicale angajat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare cheltuieli medicale angajat

Buna ziua. Prin sponsorizare se pot acoperi cheltuielile unui angajat, in cazul unei probleme de spitalizare in clinica privata , unde asigurarea de sanatate nu este recunoscuta, neincheindu-se contract de prestari servicii ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 12:57, 29 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In contractul colectiv de munca incheiat la nivelul firmei pot exista prevederi legate de ajutoare banesti care se pot acorda angajatilor firmei care au probleme medicale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin sponsorizare nu puteti, doar ca o cheltuiala sociala si doar daca aveti contract colectiv unde aveti aceste cheltuieli sociale stipulate. Din nefericire codul fiscal, prevede aceste cheltuieli doar la cei care au aceasta forma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare persoana fizica angizah angizah Buna ziua, In calitate de persoana juridica pot achita unei persoane fizice tratamentul medical si cheltuielile de spitalizare ( nu este angajata firmei ) ? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc cu chirie in timisoara si lucrez la un depozit ... Adrian Mirce Adrian Mirce Buna ziua! Locuiesc cu chirie in Timisoara si lucrez la un depozit DM iar domiciliul il am in judetul Gorj. Exista vreo forma de ajutor din partea firmei sau ... (vezi toată discuția)
Accident de munca angajat - plata spitalizarii, cheltuiala deductibila? NeliDede NeliDede Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare problema: Un angajat al societatii are un accident destul de grav la locul de munca,la o mana. ... (vezi toată discuția)