avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinară
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinară

Buna,
Am nevoie de un sfat. Cum as putea sa procedez daca ar trebui sa fac o cercetare disciplinara, dar mandatul reprezentantilor salariatilor a expirat si inca nu au fost alesi noi reprezentanti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 28 Iulie 2020
Ce treaba are cercetarea cu reprezentantii salariatilor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi sau nu ales un resprezentant al salariatilor o persoana sanctionata disciplinar? ifrimcristina ifrimcristina Buna ziua, poate fi sau nu ales un resprezentant al salariatilor o persoana sanctionata disciplinar? nu stiu ce sa fac ? o astfel de persoana este clar ca ... (vezi toată discuția)
Angajat lenes Katiusha Katiusha Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sunt angajata la un S.A pe postul de consilier juridic de 3 ani. Am o colega angajata pe postul de \"referent resurse ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 In cazul cercetarii disciplinare,trebuie sa participe obligatoriu un reprezentant al salariatilor,chiar daca in ROI nu este prevazut expres acest lucru?Se ... (vezi toată discuția)