avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de repunere in termenul de apel in penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de repunere in termenul de apel in penal

Cererea de repunere in termenul de apel in penal pot sa o depun impreuna cu apelul ? Sau trebuie separat formulate ? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, Impreuna cu apelul se depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel litigiu de munca, contestatie decizie de concediere cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti punctul dvs. de vedere cu privire la urmatoarea speta: Intr-un litigiu de munca avand ca obiect contestatie decizie de ... (vezi toată discuția)
Nu am primit cererea de apel slucianus slucianus Buna ziua tuturor In cursul anului trecut am avut un litigiu de munca pe care l-am castigat la Tribunalul Bucuresti, sectia civila. Angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)
Apel in termen, ori tardiv formulat? Manuela Stan Manuela Stan Buna ziua, In data de 20.04.2018 potrivit PV de inmanare din dosarul de la fond a fost comunicata partilor Hotararea civila cu drept de apel in 10 zile de ... (vezi toată discuția)