Buna ziua!
cota lunara de contributie la asociatia de proprietari este de aproximativ 900 lei; penalitatile de intarziere peste 5000 lei...
s a tot acitat si s a ajuns la soldul de 900 dar penalitatile au crescut....acestea nu se sterg cu timpul?
multumesc!
BUNA ZIUA!
multumesc pentru raspunsul clar;
-da,datoria este mai mare de 3 ani adica penalitatile.......
-eu as indruma proprietarul dupa cele citite din raspunsul dvs sa si achite doar debitul
-din pacate sunt foarte multe asociatii in aceasta situatie,majoritatea locatarilor li s au taiat gazul,apa....au fost nevoiti sa si faca contracte direct cu furnizorii ;sau sunt asociatii care nu mai sunt functionabile de peste 4 ani,aceeasi situatie contracte individuale;
Solutia ar fi sa si achite debitul si penalitatile.....in instanta daca ar cere acest lucru de stergere s ar putea obtine?
multumesc!
Eu nu i-as incasa proprietarului numai intretinere.Adica asociatia l-a ajutat, i-a incasat intretinere ca sa scape si de alte penalitati, si el acum nu vrea sa plateasca??
OK. Daca administratorul v-a incasat numai intretinere , fara penalizarea aferenta, normal ca dupa cateva luni, penalizarea este mai mare.
Dar, ca sa fiti mai linistit, sa va dea detaliat toate datoriile.
Restante intretinere
yume21
Buna ziua.
Locuiesc intr-o garsoniera inchiriata. Am facut restanta pentru o suma de aprox.1500 ron, si dobanda 900 ron. Intrebarea mea ar fi ca la data de ... (vezi toată discuția)