avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Informații cerute de cei de poliția Antidrog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Informații cerute de cei de poliția Antidrog

Buna ziua. In blocul in care locuiesc este un proprietar care este cautat de cei de la politia Anti-drog, persoana respectiva nu locuieste in acest bloc. Ieri dimineata m-am trezit la usa cu cei de la Anti drog intrebandu-ma de el. Le-am spus ca nu l-am vazut in bloc de cateva luni bune iar apoi mi-au cerut numarul de telefon al doamnei care incaseaza apa. Este a 2 zi cand aceasta doamna este sunata, ba ca sa intrebe daca locuieste aici, ba ca au nevoie de lista cu tabelul de plata al apei. Intrebarea mea este ce poate sa pateasca aceasta doamna , avand in vedere ca nu este un administrator ci doar aduna banii pt apa si plateste factura?
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
Alexandra.Lsa, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:35, 31 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Ei se ocupa de traficul.de droguri.
Daca doamna respectiva nu are treaba cu drogurile nu are ce sa pateasca.
Poate sa apleze si la avocat daca vor sa o audieze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista legi care prevad anularea datoriilor dupa o anumita perioada ? daduraulica daduraulica Locuim intr-un bloc de 4 etaje, cu 3 scari, 20 ap. / scara. Actualmente blocul nu are Asociatie de Proprietari. Pana in feb. 2017, citeam indexul la ... (vezi toată discuția)
Va rog,ajutati-ma(drept penal) Romania.furata Romania.furata Buna ziua doamnelor si domnilor. Am si eu o problema, neavand bani pt avocat m-am gandit sa intreb aici ,poate ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri daca ... (vezi toată discuția)
Apa calda furnizata in bloc sub parametrii normali de temperatura si presiune von_wonderland von_wonderland Buna ziua! Apelez la experienta celor care se ocupa de partea tehnica in asociatii, pentru a ma ajuta sa gasesc o solutie la problema temperaturii apei calde ... (vezi toată discuția)