avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii si calificari cod CAEN 8690
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii si calificari cod CAEN 8690

Buna,

Ce autorizatii si calificari sunt necesare pt codul CAEN 8690 Alte activitati referitoare la sanatatea umana?
Intentionez sa deschid un punct de lucru unde sa-mi desfasor activitatea, are 26 mp intr-o cladire monument istoric (sunt vreo 10 spatii de birouri de inchiriat) dar nu mi-e clar ce autorizatii sunt necesare. Stiu de Primarie. Restul: DSP/ISU etc sunt necesare? Ce ar mai fi?
Ce cerinte sunt pentru calificarea celui care desfasoara activitatea, momentan am o diploma de training apade la producatorul aparatului pe care il folosesc (din UK).

Multumesc tare mult!!
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2020
ANGELINAA, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Caen - cursuri de puericultura ContSters193350 ContSters193350 Buna ziua, Intentionez sa deschid un SRL - centru pentru consilierea gravidei, cursuri gravide, cursuri de puericultura, gimnastica gravide, kinetoterapie, ... (vezi toată discuția)
Atelier lumanari handmade - buna seara! sunt in plin proces de a deschide o firma cu activitate ... Tony9090 Tony9090 Buna seara! Sunt in plin proces de a deschide o firma cu activitate in crearea lumanarilor handmade cu ceara si uleiuri naturate si doresc ca vanzarea acestora ... (vezi toată discuția)