Bună ziua, după divorț și partaj dacă te recasatoresti, noul
Bună ziua, după divorț și partaj dacă te recasatoresti tot cu fostul, reintră în același drepturi asupra a ceea ce noi am împărțit?
Vă mulțumesc anticipat!
Nu am înțeles nici eu, de aceea întreb, e partaj sau donație?Noi am spus că vrem partaj și soțul nu vrea nimic, așa am fost sfătuiți că este mai ieftin. De aceea întreb dacă este atacabil în cazul în care se recasatoreste. Mulțumesc!
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu e mai ieftin si nici scump, asa trebuie procedat, daca asta vreti.. ca partea lui sa ajunga la copil, se lichideaza regimul patrimonial, se declara ca ambii aveti o jumatate din casa si partea lui o doneaza copilului.
Nu are cine si ce sa atace daca omul e neinsurat acuma. daca se insoara ulterior, nu conteaza ca el a donat candva partea lui.
E important ca acuma sa nu aiba datorii pe care nu le plateste.. sa fie in executare silita sau in pericol de a fi executat silit etc.
Nu, ce s-a împărțit rămâne împărțit. Așadar, soții intră în noua căsătorie cu bunurile obținute înainte de încheierea acesteia,. respectiv cu bunurile partajate, care sunt bunuri proprii ale fiecăruia.