avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Coonsilierul personal al primarului este incompatibil ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Coonsilierul personal al primarului este incompatibil cu functia de administrator al unei societati private?

Buna Ziua! Functia de consilier personal al primarului este incompatibila cu functia de administrator (100%) al unei societati private? Mentionez ca societatea privata nu are contracte cu primaria si nici nu are in plan sa aiba. Consilierul personal al primarului poate fi in acelasi timp si consilier local ales in consiliul local al localitatii?

Multumesc!

Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:34, 5 August 2020
In opinia mea, functia de consilier personal al primarului nu este incompatibila cu functia de administrator al unei societati private.
Consilierul personal nu este incompatibil cu funcția de administrator al unui SRL, dar nu poate sa fie în același timp și consilier local în cadrul aceleiași localități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilibate consilier local drbiaf drbiaf buna seara! va rog sa ma lamuriti daca in situatia data, si anume, un consilier llocal care este administratorul unui srl, si acest srl are contract de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati consilieri locali alexandru vali alexandru vali As dori sa stiu cum pot fi atacate in justitie raspunsurile formulate de Centrul de Resurse Juridice cu referire la incompatibilitatile alesilor locali. in ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate + conflict de interese luis29 luis29 Buna ziua, Sunt administratorul unei firme de salubrizare, colectare si transport, si a unui depozit ecologic (alta firma). Ambele firme au incheiate ... (vezi toată discuția)