avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. O cunoștință ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. O cunoștință a fost ...

Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. O cunoștință a fost implicată într-un furt la un supermarket acum 3 luni, în valoare de 60 de lei. Atunci nu ii s-a făcut nimic, nici declarație nici nimic, doar poliția a fost prezentă care a urlat la ea și nu a lasat-o să vorbească, produsele au rămas la ei, nu a pus-o să semneze nimic.... timp de 3 luni nu a primit nimic, nu a fost sunată, iar acum după 3 luni a primit o înștiințare pe numele ei, pusa in usa pt ca era la serviciu.Instiintarea este din partea Parchetului de pe langa Judecatoria orasului de domiciliu.
I se spune ca in conformitate cu prev, art 260 si art. 261 C. pr. pen. va instiintam ca la data .....ora ....am procedat la afisarea prezentei , nefiind indeplinite conditiile de inmanare a solutiei, in cauza ce formeaza obiectul dosarului penal nr 1626/P/2020.
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 5 zile de la afisarea prezentei , dar nu mai putin de 10 zile de la afisare , pentru inmanarea solutiei la sediul Parchetului de pa langa judecatoria......
de asmenea, mentionam ca in cazul in care fara motive temeinice nu va prezentati pentru comunicarea actelor de procedura in termenul de 15 zile actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen.
Menționez că am cătat dosarul peste tot și nu Îl găsesc.
Persoana e la prima abatere. Cam despre ce ar putea fi vorba legat de această înștiințare deoarece persoanei îi este foarte frică. Vă mulțumesc!




Nici nu o sa gasiti dosarul avand in vedere caracterul secret al urmaririi penale.
Sa se prezinte la parchet.
Sa mearga sa ridice actele, probabil este o solutie de clasare sau renuntare la up.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de la parchet Luck G Luck G Buna ziua. Astazi am primit o instiintare pe numele meu, pusa in usa cat timp eram plecat. Instiintarea este din partea Parchetului Medgidia. Mi se spune ca ... (vezi toată discuția)
Instiintare parchet August88 August88 Buna ziua! Am si eu o nelamurire,acum cateva zile am gasit o instiintare pe numele meu,pusa in usa. Instiintare precizeaza faptul ca in conformitate cu prev, ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet rapid2121 rapid2121 Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri si pe mine. Am primit azi o instiintare pe numele meu, pusa in usa pt ca eram la ... (vezi toată discuția)