avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren si aut de construire case pe persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren si aut de construire case pe persoana fizica dar ...

Am un teren si aut de construire case pe persoana fizica dar doresc sa realizez constructiile in vederea vanzarii lor pe o firma unde sunt asociat cu inca o persoana ! Ce varianta sa aleg superficie sau aport la capital ? Si cesiunea autorizatiei catre firma !

Alte discuții în legătură

Drept de superficie teren / drept de superficie constructii janedoe2014 janedoe2014 Buna ziua, Asociatul unic al unei societati este proprietarul unui teren pe care s-au edificat 2 constructii. Atat terenul cat si constructiile sunt asadar ... (vezi toată discuția)
Aport in natura sau contract de superficie? Rino Rino Salut tuturor, Va supun atentiei urmatoarea speta din zona dreptului societar: Clientul meu este un SRL din Bucuresti cu un capital social subscris 500 ... (vezi toată discuția)
Contract de superficie - proprietar imobil insa nu si teren cristi_an2000 cristi_an2000 Buna ziua, In cateva cuvinte despre ce este vorba: Parintii mei detin intr-o comuna langa Bucuresti un teren de aproximativ 1000mp pe care este ... (vezi toată discuția)