avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.La completarea in tabelul persoanelor cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.La completarea in tabelul persoanelor cu cim suspendat,fiind ...

Buna seara.La completarea in tabelul persoanelor cu cim suspendat,fiind in somaj tehnic,conf.OUG 30,32/2020,pentru luna iulie 2020,in coloana cu nr.zilelor aferente suspendarii cim,nu pot completa ,decat cu nr de zile =20,in conditiile in care luna iulie are 23 de zile lucratoare.Care ar fi explicatia sau cum pot rezolva aceasta problema?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata contributii pentru salariati aflati in somaj tehnic irumes irumes La societatea unde lucrez s-a dispus masura suspendarii cim-ului salariatilor pentru reducerea temporara a activitatii, fara incetarea raportului de munca, ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim crestere copil adelaioanamoldovan adelaioanamoldovan Buna ziua. Avem o salariata aflata in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani , perioada suspendarii expira in iulie 2020. Pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa - norme ged ged Doresc sa aflu care este semnificatia unor coloane, in speta ce se trece in coloana respectiva, din anexa 1a la normele metodologice de la legea 142/1998. 1. ... (vezi toată discuția)