avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Soțul meu lucrează la un depozit de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Soțul meu lucrează la un depozit de materiale de ...

Bună ziua,
Soțul meu lucrează la un depozit de materiale de construcții ca șofer, starea lui de sănătate nu este tocmai bună având lupus eritematos, conducerea a fost anunțată de acest aspect iar acum după 6 ani de munca fiind trimis sa descarce singur o mașină de marfa a spus ca se simte obosit iar șeful a venit cu soluția,, da ți demisia dacă nu mai ești în stare,,. Menționez ca în acesti 6 ani nu a primit niciodată bani de concediu de odihna, nu au măști, nu au mănuși, nu primesc apa, condițiile sunt mult sub limita bunului simt. Ce credeți ca este de făcut?Va mulțumesc?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 4 August 2020
Sa depună o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma ajutați cu un sfat pentru neregulile de la munca?? AlexPipirig AlexPipirig Bună ziua ,lucrez șofer pe o autoutilitara de 3,5 tone ,am un program flexibil în ce consta acest program: plec la 3:30 dimineața la munca ma pot întoarce ... (vezi toată discuția)
Furt marfa pe durata transportului Septimius4 Septimius4 Buna ziua, Cu o saptamana inainte societatea a avut de efectuat un transport de apa infoliata pe paleti, fiecare palet cu eticheta corespunzatoare bon ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna VasileStefan VasileStefan Buna Dimineata. Lucrez la o firma care distribuie Marfa la Mega Image Cluj-Napoca. Seful de deposit m-a trimis acasa dupa ce a aflat ca am luat concediu de ... (vezi toată discuția)