avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... transfer bancar dintr un cont spaniol pe adresa de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

transfer bancar dintr un cont spaniol pe adresa de domiciliu ...

transfer bancar dintr un cont spaniol pe adresa de domiciliu a beneficiarului din Italia .se poate realiza aceasta operatiune bancara?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:36, 6 August 2020
Transfer bancar international se poate face oriunde, oricand. Trebuiesc conturile IBAN si coduri SWIFT.

denisa25 a scris:

transfer bancar dintr un cont spaniol pe adresa de domiciliu a beneficiarului din Italia .se poate realiza aceasta operatiune bancara?

Mentionez ca persoana care ar trebui sa primeasca banii, nu mai are nici o legatura, (nu detine vreun cont in acest sens )cu cel care ar fi trimis acesti bani printr un tranfer pe telefon catre adresa din Italia.persoana nu a ptimit nici o recomandata sau ceva gen , de 1 luna, de cand acei bani par a fi tranferati. Cum putem afla daca acest transfer s a produs sau e doar pe telefon ca si o dovada nereala?( adica tranferul nu s a produs , ci doar apare ca un nou tranfer si atat)?
Deci persoana la care au fost trimisi banii pe adresa de acasa direct nu a transmis nici un astfel de cont.! Qpra trimisi pe o adresa..acasa la locuinta persoanei din Italia
un transfer bancar se face intre doua conturi diferite. pentru asta, cele doua conturi trebuie sa fie active.
dovada platii/ incasarii este extrasul de cont. acesta se cere de la ghiseu sau se descarca online, in functie de cont.
daca una din parti nu are cont bancar, se poate opta pentru alte moduri de plata: WesternUnion, MoneyGram, mandate postale, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere de transfer swift falz Alvaro Liniers Alvaro Liniers O societatea romaneasca, ca sa prefaca implinind o obligatia contractuala semnata in fata de alta din Spania, a emis un swift falz, incercand ca celalta firma ... (vezi toată discuția)
Incasare bani prin western union daca exista poprire pe conturi constanta2001 constanta2001 eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)
Cont bancar strain, in romania nu am primit banii, in strainatate arata ca au fost trimisi alle4295 alle4295 Buna ziua. Am un cont strain intr-o banca germana. De cateva zile nu primesc banii trimisi din Germania, de familie, in cont. Am fost sa intreb la banca in ... (vezi toată discuția)