avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita??? Un BEJ din subjurisdicția altei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita??? Un BEJ din subjurisdicția altei Curți de Apel poate face poprire ...

Un BEJ din subjurisdicția altei Curți de Apel poate face poprire pe pensia unui debitor ce se afla in subjurisdicția altei Curți de Apel.?. Unu BEJ din Piatra Neamț poate executa un debitor din Tulcelcea ? Deși debitorul ia pensi de la Casa de pensii a județului Tulcea, BEJ - ul din Piatra Neamț poate sa - i faca poprire pe pensie?

Alte discuții în legătură

Poate un executor judecator sa vina dintr-un judet in altul popescu eugen popescu eugen in cazul in care o persoana are darorii(la fisc,amenzii,etc)pe care nu le plateste la timp si nu detine nimic pe numele sau(casa,masina),fiind doar beneficiar ... (vezi toată discuția)
Unde sa cer executarea? Eva62 Eva62 Pentru executarea silita a Unei Hotarari Judecatoresti Impotriva M.I.am apelat la un executor din circumscriptia unde apartin.(Deva) Mi s-a spus, ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Cipirica Cipirica Bună ziua. Doresc sa va supun atenției 2 intrebari: 1. Dacă în urma unei hotărâri de încuviințare a executări silite judecătorul de la ... (vezi toată discuția)